Previous slide
Next slide

CEREC (klinikkfremstilt keramkrone)

Vi er stolte over å kunne introdusere vårt nyeste utstyr fra Dentsply Sirona: Primescan, Primemill og SpeedFire.

 
Primescan er vår avanserte intraorale skanner som gir ekstremt nøyaktige 3D-skanninger av tennene dine. Dette gir oss et detaljert bilde av munnhulen din som vi kan bruke til å designe CEREC-kroner med høyeste presisjon.
 
Primemill, vår toppmoderne freser, jobber sømløst med Primescan for å produsere kroner med ekstrem nøyaktighet. Med Primemill kan vi frese kroner raskt og effektivt, noe som reduserer ventetiden for pasientene våre.
 
Til slutt, SpeedFire ovnen, den siste delen av puslespillet. Denne ovnen lar oss brenne keramiske kroner på klinikken, slik at vi kan produsere og plassere CEREC-kroner på bare én dag!
 

Sammen fungerer Primescan, Primemill og SpeedFire for å gi deg en rask, komfortabel og effektiv tannbehandling. Med vårt nye utstyr kan vi skanne, designe, frese og brenne kroner direkte på klinikken vår, noe som betyr at du kan få en ny krone på en enkelt dag.

Vi ser frem til å gi deg den beste tannbehandlingen med vårt nye, avanserte utstyr. Velkommen til Haugen Tannklinikk, hvor fremtiden for tannbehandling er her i dag.